Για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας επιλέξτε το Πρακτορείο μας !

Το Πρακτορείο της γειτονιάς σας !

Ασφάλεια αυτοκινήτου
Εκεί θα βρείτε την πραγματικά οικονομικότερη λύση της αγοράς !

Φθηνότερη γίνεται η Ασφάλεια Αυτοκινήτου σας όταν έχετε ΜΗΔΕΝΙΚΑ έξοδα μετά την επέλευση μιας Ζημιάς ! Φθηνότερη γίνεται η ασφάλιση όταν το after-sale service είναι υψηλού επιπέδου, γρήγορο, υπεύθυνο και άκρως επαγγελματικό.

Φθηνότερη είναι η Ασφάλεια όταν έχεις τον άνθρωπο σου, που μπορείς να τον βρείς στο τηλέφωνο χωρίς ωράρια, να του μιλήσεις άνετα όπως μιλάς στον φίλο, τον διπλανό, τον γιατρό σου, τον δικηγόρο σου… σε αυτόν που του έχεις ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ !

Σε αυτόν που σέβεται την διαφορετικότητα σου και τις ανάγκες σου πραγματικά και δεν κοιτά μόνο την προσωπική του αύξηση Παραγωγής και Εισοδημάτων, αλλά πρωταρχικός στόχος του είναι να προσφέρει Πραγματικές και Αληθινές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο . Γι αυτό σας παροτρύνουμε να στηρίξετε τα Γραφεία της γειτονιάς σας , που σέβονται πρώτα από όλα τον εαυτό τους και αυτό που κάνουν, που ξεχωρίζουν από μακριά για τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα που τους διακρίνει και οι οποίοι πραγματικά θα σας στηρίξουν τη στιγμή που θα βρεθείτε στην ΑΝΑΓΚΗ.

Γιατί σε κανέναν δεν αρέσει η Ζημιά και τα προβλήματα και όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε αρκετά προσεκτικοί ώστε να μη μας συμβεί ποτέ τίποτα . Εσείς είστε προσεκτικοί . Οι άλλοι όμως είναι το ίδιο προσεκτικοί ; ;

Στο Πρακτορείο μας σας παρέχουμε λύσεις με ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε :

  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
  • ΑΝΕΡΓΟΥΣ
  • ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ
  • ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
  • ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ με στόλο οχημάτων

Στο Πρακτορείο μας θα βρείτε σχεδόν όλες τις μεγαλύτερες και φερέγγυες Ασφαλιστικές Εταιρείες .