Ασφάλεια Αγροτικού


Ασφάλιση Αγροτικού οχήματος

Τα περισσότερα Αγροτικά οχήματα βάσει έρευνας βρίσκονται συνήθως Ανασφάλιστα ή εγκαταλελειμένα. Φυσικά αναλαμβάνουμε και την Ασφάλιση κάθε είδους Αγροτικού οχήματος π.χ. γεωργικούς ελκυστήρες (Τρακτέρ).

Τώρα με την έναρξη του ήδη υπάρχοντος Νόμου περί υποχρεωτικής Ασφάλισης 489/76 με ειδοποιητήρια και πρόστιμα σε όσα οχήματα φέρουν πινακίδες χωρίς Ασφάλιση, είναι αναγκαίο να βρείτε μια οικονομική λύση για να καλύψετε τα οχήματα αυτά. Απευθυνθείτε σε εμάς να σας βρούμε ότι οικονομικότερο υπάρχει , μέσα απ τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες.

Οι γεωργικοί ελκυστήρες αποτελούν αναπόσταστο κομμάτι στην εξέλιξη της γεωργικής τεχνολογίας. Από τους σιδερένιους τροχούς και τα μονοκύλινδρα τρακτέρ των αρχών του 20ου αιώνα, φθάσαμε στα υπερσύγχρονα μηχανήματα ρομποτικών προδιαγραφών του σήμερα, τα οποία είναι η περιουσία σας οπότε και πρέπει να τα έχετε εξασφαλίσει με ένα Σωστό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο.
Στο Πρακτορείο μας θα βρείτε σχεδόν όλες τις μεγαλύτερες και φερέγγυες Ασφαλιστικές Εταιρείες.Πάρτε άμεσα την προσφορά για την Ασφάλεια Αγροτικού με ένα τηλεφώνημα ή συμπληρώστε την φόρμα για να σας καλέσουμε εμείς.