Ασφάλιση ποδηλάτων & Ηλεκτρικών οχημάτων

Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση στην κίνηση εντός των Πόλεων μας το 2020 σημαίνει εναλλακτική κίνηση με Ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι!
Αυτό προύποθέτει να γνωρίζουμε να προφυλασσόμαστε από τους κινδύνους που παραμονεύουν κάθε στιγμή δίπλα μας αλλά και να προσέχουμε τους άλλους.
Πέραν της προσοχής μας στην οδήγηση , ένας βασικός τρόπος προφύλαξης είναι φυσικά και η Ασφάλιση του οχήματος μας από την Αστική ευθύνη που έχουμε προς τρίτους.

Προγράμματα Ασφάλισης :

1. Απλή Αστική ευθύνη από 25€ ετήσιο κόστος ασφάλισης.
2. Κάλυψη ίδιως ζημιών του οχήματος εξαιτίας ατυχήματος.
3. Κάλυψη εξόδων προσωπικού ατυχήματος αναβάτη (Πρώτες βοήθειες, Περίθαλψη, έξοδα αγοράς φαρμάκων, νάρθηκες, πατερίτσες, κλπ)
4. Οδοντιατρική κάλυψη έπειτα από ατύχημα
5. Κάλυψη Ολικής κλοπής του οχήματος μου υπό προϋποθέσεις (*καλύπτεται η κλοπή μόνο εντός της μόνιμης κατοικίας μας έπειτα από παραβίαση).
6. Φροντίδα ατυχήματος σε όλη την Ελλάδα.
7. Ασφαλιστική κάλυψη απώλειας ζωής ή μόνιμης ανικανότητας.
Έτσι , καταφέρνουμε και έχουμε μια καλή υγεία λόγω της καθημερινής άσκησης, έχουμε καλή ψυχολογία και επιπλέον φροντίζουμε για το περιβάλλον που ζούμε αφού δεν το μολύνουμε με περαιτέρω καυσαέρια.
Πριν ξεκινήσω λοιπόν , Φροντίζω για τα βασικά : έχω πάντοτε νερό μαζί μου, έχω πάντα επαρκή φωτισμό για τις απογευματινές-βραδυνές ώρες, έχω κατάλληλο άνετο ντύσιμο και πάντοτε κράνος / γάντια / επιγονατίδες και έχω ενεργό το Ασφαλιστήριο μου!!!
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και καλή διαφορετική καθημερινότητα για όσους το επιλέγουν πλέον ως τρόπο ζωής!!!