Ασφάλεια Κατοικίας


Ασφαλιστικά Προγράμματα για το Σπίτι

Ασφαλίστε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες το σπίτι σας, γρήγορα και εύκολα, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Τίποτα δεν είναι δικό μας, αν δεν είναι ασφαλισμένο. Γι’αυτό και η ασφάλιση είναι μια πράξη αγάπης.

Οι κίνδυνοι που απειλούν σήμερα το σπίτι σας, είναι καθημερινοί και απρόβλεπτοι. Αυτό που μπορείτε να κάνετε τώρα για να κοιμάστε ήσυχοι, είναι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας. Αδράξτε σήμερα την ευκαιρία να ασφαλίσετε την οικοδομή ή και το περιεχόμενο της κατοικίας σας, με ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, με πολύ χαμηλό κόστος.

Eάν έχετε δάνειο από Τράπεζα για το σπίτι σας, το γραφείο μας έχει τη δυνατότητα να διαλέξει και να σας προτείνει την πιο σωστή λύση, για να είναι το σπίτι σας και ουσιαστικά ασφαλισμένο, όχι απλά υποχρεωτικά λόγω του Δανείου.

Εμείς, σας προτείνουμε την Ασφαλιστική Εταιρεία που θα έχει το φθηνότερο πακέτο, με τις περισσότερες καλύψεις και θα βρίσκεται δίπλα σας όταν την χρειαστείτε.

Σε ποιούς απευθυνόμαστε :

  • Σε Ιδιοκτήτες κύριας ή εξοχικής κατοικίας
  • Σε Ενοικιαστές κύριας ή εξοχικής κατοικίας
  • Σε Συνοιδιοκτήτες Πολυκατοικιών (Κάλυψη Κοινοχρήστων και Κοινοκτήτων χώρων)Στο Πρακτορείο μας θα βρείτε σχεδόν όλες τις μεγαλύτερες και φερέγγυες Ασφαλιστικές Εταιρείες.Πάρτε άμεσα την προσφορά για την ασφάλιση της κατοικία σας με ένα τηλεφώνημα

ή συμπληρώστε την φόρμα για να σας καλέσουμε εμείς.