Ιστορική Αναδρομή - Διακρίσεις


Ιστορική Αναδρομή - Διακρίσεις


1980 Νίκος Τσιβουράκης

Η χρονιά που μας έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στην Ασφαλιστική Αγορά. Το έναυσμα? Μα φυσικά, η σύναψη ενός Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου. Πίστεψα στον θεσμό της ασφάλισης από την αρχή και μέχρι σήμερα πιστεύω ότι είναι ένα λειτούργημα.

Λειτούργημα, το οποίο προσφέρει στον άνθρωπο την σιγουριά αλλά και την προστασία. Για να αισθάνεται, πως ό,τι έχει, είναι δικό του! Γιατί δικό μας είναι κάτι, μόνο όταν το έχουμε (εξ)ασφαλισμένο!!!


1985 Νίκος Τσιβουράκης

Εκλογή μου ως σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και ως εκπρόσωπος του Ασφαλιστικού Κλάδου. Για πέντε ολόκληρες τετραετίες συμμετείχα σε όλες τις συνεδριάσεις και συναποφασίζαμε για τα Νομοσχέδια του Κλάδου. Συμμετείχα σε πολλά συνέδρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό να εκπροσωπήσω τους συναδέλφους μου επάξια.


1992 Νίκος Τσιβουράκης

Συμμετείχα με την Ασφαλιστική Ομάδα του Επιμελητηρίου στην Παγκόσμια Έκθεση EXPO στην Σεβίλλη, μία σπουδαία εμπειρία ζωής. Ο κάθε Ασφαλισμένος και οι ανάγκες του είναι πάνω απ’όλα. Καθιέρωσα μέσα στο λογότυπό μας το «Κοντά σας από το 1980», γιατί πραγματικά αυτό απευθύνεται στον κάθε Ασφαλισμένο μας ξεχωριστά. Στα χρόνια που ακολούθησαν, απέσπασα αρκετές διακρίσεις και βραβεία από την Εθνική Ασφαλιστική, για το ύψος του χαρτοφυλακίου μας, την διατηρησιμότητα των εργασιών και την ποιοτική σύνθεση του πελατολογίου μας.


1998 Νίκος Τσιβουράκης, Γιώργος Τσιβουράκης, Άκης Τσιβουράκης

Εκείνη η χρονιά, ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά, καθώς το Γραφείο μας πλαισιώθηκε με νέες δυνάμεις , τον Γιώργο και τον Άκη Τσιβουράκη. Με συνεχή εκπαίδευση, έναρξη εξειδίκευσης αλλά και τον δικό τους κύκλο εργασιών και καινούριες ιδέες, το Ασφαλιστικό μας Γραφείο μεγάλωσε. Εξασφαλίσαμε έτσι νέες συνεργασίες, με τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες, ώστε να παρέχουμε ποιότητα και ποικιλία Ασφαλιστικών προϊόντων, με συνδυασμούς που ταιριάζουν αποκλειστικά στον κάθε ενδιαφερόμενο. Με την πάροδο των χρόνων, το Πρακτορείο μας μέχρι και σήμερα εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.


2005 Πρακτορείο Ασφαλειών Τσιβουράκη

Συμμετοχή μας σε Ασφαλιστικό συνέδριο στις Βρυξέλλες. Άλλη μια εξέχουσα εμπειρία, μαθαίνοντας τις νέες συνθήκες της Παγκόσμιας Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.


2007 Πρακτορείο Ασφαλειών Τσιβουράκη

Συμμετοχή μας με επιτυχία με εκπροσώπους της 1ης Ασφαλιστικής (Εθνική Ασφαλιστική) σε Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ολλανδία, Λεττονία, Εσθονία.


2012 Πρακτορείο Ασφαλειών Τσιβουράκη

Επιβράβευση από την GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ Ασφαλιστική για το ύψος της Παραγωγής του Γραφείου μας, με ταξίδι στο Εξωτικό Μαϊαμι στην Αμερική.


2014 Πρακτορείο Ασφαλειών Τσιβουράκη

Επιβράβευση με bonus Παραγωγής και διατηρησιμότητας Χαρτοφυλακίου κλάδου Ζωής και Υγείας από την Εθνική Ασφαλιστική.


2016-2020 Πρακτορείο Ασφαλειών Τσιβουράκη

Επιβράβευση με bonus Παραγωγής και διατηρησιμότητας Χαρτοφυλακίου κλάδου Ζωής και Υγείας από την Εθνική Ασφαλιστική. Επιβράβευση με bonus Παραγωγής Χαρτοφυλακίου κλάδου Αυτοκινήτων και νέων εργασιών, από την Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.


Αυτό για το οποίο όμως νιώθουμε ειλικρινά περήφανοι αλλά και ευγνώμονες και το οποίο δεν μπορεί να μετρηθεί με bonus ή διακρίσεις και πρωτιές, καθώς ξεχωρίζει και μας ευχαριστεί περισσότερο, είναι το Χαμόγελο σας , είναι ο καλός Λόγος σας , είναι ο τρόπος που μας εμπιστεύεστε και αφήνεστε άνετα στα χέρια μας ως προς τις Ασφαλιστικές σας ανάγκες που σας απασχολούν!