Ασφάλιση Πολυκατοικίας


Ασφάλιση Κοινοχρήστων χώρων Πολυκατοικιών

Η υποχρέωση ασφάλισης κοινοχρήστων χώρων προβλέπεται απ' όλους τους Κανονισμούς Πολυκατοικιών, τουλάχιστον κατά κινδύνου πυρκαγιάς, με ευθύνη της διαχείρισης.

Η έννοια και η έκταση των κοινόχρηστων & κοινόκτητων χώρων καθορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία (Αριθ. 2 Ν.3741/29) "Περί οριζοντίου ή κατ' όροφο ιδιοκτησίας", όπως αναφέρονται λεπτομερώς στο καταστατικό της κάθε πολυκατοικίας.
Στους κοινόχρηστους χώρους περιλαμβάνονται η είσοδος, το κλιμακοστάσιο, οι διάδρομοι, το μηχανοστάσιο, οι εγκαταστάσεις (λέβητας, καυστήρας, σωληνώσεις κλπ) της κεντρικής θέρμανσης, ύδρευσης, αποχέτευσης, οι ανελκυστήρες, το δώμα, αλλά επίσης και όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι, η στέγη/ταράτσα, οι καπνοδόχοι, και ο σκελετός της πολυκατοικίας.

Ρωτήστε μας σχετικά με τους κινδύνους που επιθυμείτε να καλύψουμε και πείτε μας μόνο τον αριθμό των Διαμερισμάτων της Πολυκατοικίας σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

 


Στο Πρακτορείο μας θα βρείτε σχεδόν όλες τις μεγαλύτερες και φερέγγυες Ασφαλιστικές Εταιρείες.Πάρτε άμεσα την προσφορά για την Ασφάλιση Πολυκατοικίας με ένα τηλεφώνημα

ή συμπληρώστε την φόρμα για να σας καλέσουμε εμείς.