Παιδικά προγράμματα ασφάλισης


Παιδικό πρόγραμμα Υγείας

Διασφαλίστε ότι μετά από μία ή δύο δεκαετίες ένας γονιός θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που αφορούν στις σπουδές ενός παιδιού ή στις ανάγκες που θα προκύψουν αν χρειαστεί να καλυφθούν νοσοκομειακά ή εξωνοσοκομειακά έξοδα, δεδομένης και της συνεχούς μείωσης του κοινωνικού κράτους πρόνοιας.

Το κενό αυτό, μέσω της διασφάλισης καλύτερων συνθηκών και προοπτικών, καλύπτεται απο τα παιδικά προγράμματα ασφάλισης, με τα οποία οι γονείς ή οι στενοί συγγενείς ενός παιδιού μπορούν από το πρώτο έτος της ηλικίας του να προνοήσουν τόσο για την εξασφάλιση καλύψεων υγείας όσο και για τις μελλοντικές του σπουδές ή για ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιήσει μετά από χρόνια.
Στην αγορά διατίθενται πολλά προγράμματα που έχουν ως στόχο να προσφέρουν στους αυριανούς ενήλικες ένα κεφάλαιο ώστε να το χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν. Βασικό στοιχείο όλων αυτών των ασφαλιστικών προγραμμάτων που προωθούνται είναι ότι συμβαλλόμενος είναι ο γονιός ή ο συγγενής που θέλει να προσφέρει στο παιδί του αυτές τις καλύψεις και ότι το πρόγραμμα συνεχίζεται ακόμα και αν συμβεί κάτι στον συμβαλλόμενο.

 


Στο Πρακτορείο μας θα βρείτε σχεδόν όλες τις μεγαλύτερες και φερέγγυες Ασφαλιστικές Εταιρείες.Πάρτε άμεσα την προσφορά για Παιδικά Προγράμματα με ένα τηλεφώνημα ή συμπληρώστε την φόρμα για να σας καλέσουμε εμείς.