Νοσοκομειακή Περίθαλψη


Ασφαλιστικά Προγράμματα Υγείας - Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Εξασφαλίστε για εσάς και την οικογένειά σας, πρόσβαση στα πιο σύγχρονα ιατρικά κέντρα και τα πλέον προηγμένα ιατρικά μέσα. Προσφέρετε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το πολύτιμο δώρο της Υγείας και το δικαίωμα στην ποιοτική Περίθαλψη.

Το πιο σημαντικό αγαθό στη ζωή μας, είναι η υγεία μας. Η εποχή μας, επιβάλλει να έχουν όλοι το ατομικό τους πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης, Διαγνωστικών εξετάσεων, επισκέψεις σε γιατρούς και πρόσβαση σε όλα τα σύγχρονα μέσα θεραπείας. Για να έχετε αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης,αναθέστε σε εμάς να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς. Ξεκινώντας από αρκετά οικονομικά ασφάλιστρα και μέσα από ένα μεγάλο εύρος παροχών, αναζητούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη, ανάλογα πάντα με την οικονομική δυνατότητα του καθενός.

Τα Nοσοκομειακά προγράμματα Υγείας απευθύνονται σε :

  • Ιδιώτες , είτε έχουν κύριο φορέα Ασφάλισης (Ταμείο) , είτε όχι (Ανασφάλιστοι) και μπορεί ο ασφαλιζόμενος να επιλέξει μια εξ ολοκλήρου κάλυψη (100%) , είτε μια κάλυψη με συμμετοχή. Σημαντικές Εκπτώσεις υπολογίζονται εφόσον γίνουν οικογενειακά Προγράμματα (Σύζυγος και παιδιά).
  • Ομάδες ή σύνολο εργαζομένων (Ομαδικά Ασφαλιστήρια Υγείας), με πακέτα καλύψεων και πολύ οικονομικά ασφάλιστρα.Στο Πρακτορείο μας θα βρείτε σχεδόν όλες τις μεγαλύτερες και φερέγγυες Ασφαλιστικές Εταιρείες.Πάρτε άμεσα την προσφορά για τη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σας με ένα τηλεφώνημα

ή συμπληρώστε την φόρμα για να σας καλέσουμε εμείς.